Etkİnlİkler
Kalem Akademi ve Türk Gençlik Vakfı Genç Fikir Platformu Ortaklığında “Proje Döngüsü Yönetimi (PCM) Eğitimi” Gerçekleştirildi

Kalem Akademi ve Türk Gençlik Vakfı Genç Fikir Platformu ortaklığında “Proje Döngüsü Yönetimi (PCM) Eğitimi” kurumuzda gerçekleştirildi.

Hayal kurana, fikri olana; Tübitak, Kalkınma Ajansları, İller Bankası, Kosgeb ve Bakanlıklar gibi devletin çeşitli kurumlarının yanında Dünya Bankası, Avrupa Birliği gibi bazı uluslararası kuruluşlar tarafından birçok teşvik, hibe ve destek verilmekte. Ancak toplumun büyük bir kısmı bundan haberdar olmadığı ya da nasıl müracaat edeceğini bilmediği için bu desteklerden faydalanamamaktadır. Kalem Vakfı bünyesinde bulunan Kalem Akademi ve rk Gençlik Vakfı-Genç Fikir Platformu bu eksikliği görerek bir eğitim programı düzenledi.

Kalem Akademi ve Genç Fikir Platformu, toplumun kronikleşen problemlerine çare bulmak için geleceğin inşasında söz sahibi olmak isteyen gençleri bir araya getirdi. İnsanlığın yaralarına merhem olmak için fikirler üretenlerin bu tip desteklerden faydalanabilmesi için 1-2 Mayıs 2017 tarihlerinde Kalem Vakfı Okulları Çamlıca Yerleşkesinde “Proje Döngüsü Yönetimi (PCM) Eğitimi”  verildi.

Proje Döngüsü Yönetimi Eğitmeni ve Uzmanı olan, sayısız ulusal ve uluslararası projeye imza atmış Yrd. Doç. Dr. Nebiye YAŞAR tarafından verilen seminere 40 kişi katıldı. Oldukça verimli geçen seminer sırasında birçok önemli proje teklifleri ortaya çıktı.

On saatlik eğitim semineri sonunda katılımcılar sertifikalarını, Kalem Vakfı Okulları Kurucu Eğitim Danışmanı Doç. Dr. Osman Sezgin’den aldılar.

2017_KalemAkademiTGVGFK-ProjeEgitimi-1-.JPG

2017_KalemAkademiTGVGFK-ProjeEgitimi-3-.JPG